Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
placeholder
placeholder

© Art Space Geumcheon 1-2

In oktober 2011 gaf Julie Vandenbroucke een lezing op het internationale symposium Artists vitalizing industry in de Seoul Art Space Geumcheon, Zuid-Korea, een internationale artist residence.

Julie sprak in Seoul over de unieke aanpak van Arteconomy, voor een publiek van beleidsmakers, kunstenaars, mensen uit de lokale industrie en studenten. Het centrale thema van het symposium belichtte de rol van kunst en kunstenaars in het doen opleven van lokale industrie.

De lezing Arteconomy creates and cultivates an innovative spirit that generates process - product innovation and artworks gaf de aanwezigen meer inzicht in hoe Arteconomy kunstenaars en ondernemers samenbrengt en laat samenwerken in win-win-projecten.

Andere sprekers waren: Tom Borrup, Principal Creative community Builders USA en Inoko Toshiyuki, CEO Teamlab, Tokyo.

 

samen met alle sprekers proeven van de culinaire Koreaanse keuken Artspace Seoul Geumcheon alle aanwezige prominenten en de gastsprekers op het symposium in Seoul

© Art Space Geumcheon 3

De integrale tekst van de lezing werd opgenomen in de publicatie van het symposium: 2011 Korea Seoul Art Space Geumcheon, Experiments of  Arts: Artist, Entreprise and Industrial Complex.